Søk kunstneropphold 2020!

Seanse er en nasjonal utviklingsarena og møteplass for kunstproduksjon innen alle sjangre. Vi holder til ved Høgskolen i Volda, og dette gir oss tilgang til ett av landets bredeste kompetansemiljø innen kunstfag, samt gode lokaler for kunstnerisk arbeid.

Siden 2004 har over 608 kunstnere nasjonale og internasjonale involvert i 308 produksjoner vært på kunstneropphold. Seanses mål er å medvirke til kvalitetsproduksjoner, kompetanseutvikling og nyskaping i kunst for og med barn, unge og andre.

Seanse tilbyr:
• Gode arbeidsforhold i egne lokaler
• Veiledning av mentorer med kunstnerisk og barnefaglig kompetanse
• Deltakelse i et tverrkunstnerisk kunstnerkollegium
• Honorar, reise og opphold.

Kunstneropphold 2020 arrangeres uke 24, 25, 42 og 43. Vi tar imot alle typer prosjekt fra idé til post-produksjon, og både grupper og enkeltpersoner kan søke. I år ønsker vi å prioritere opp til tre opphold for kunstprosjekt rettet mot barn og unge med spesielle behov, og tre med tilknytning til kulturarv. Alle sjangre kan være aktuelle for disse.
Til sammen vil om lag 20 kunstprosjekt bli innvilget opphold i 2020.

SØKNADSFRIST 1. MARS!

Klikk her for: Søknadsskjema

For å søke må du fylle ut søknadsskjema og deretter laste opp vedleggene. Til dette må du ha en Google-konto, og om du ikke har det fra før av kan du opprette en her:
https://accounts.google.com/SignUp?hl=no

Spørsmål? Ta kontakt med Seanse produsent Kristian Glomnes .

E-post: kristian.glomnes@hivolda.no
Telefon 91319930

Velkommen med søknad!