Kunstnertreff 1, 23 januar 2019 – Kunstproduksjon i DKS

DKS Møre og Romsdal og Seanse – senter for kunstproduksjon ønsker velkommen til KUNSTNERTREFF 23 januar på Hotell Scandic Seilet i Molde.


DKS Møre og Romsdal og Seanse – senter for kunstproduksjon ønsker velkommen til KUNSTNERTREFF 23 januar på Hotell Scandic Seilet i Molde.

Gjennom dette Kunstnertreffet ønsker vi å skape et møtested og sosial arena for kunnskapsutveksling mellom kunstnere. Programmet er særlig rettet mot de som ønsker å arbeide i Den kulturelle skolesekken og andre samfunnsinstitusjoner.

Kultursekken har tatt initiativ og Seanse har fått ansvar for program til to kunstnertreff i Møre og Romsdal våren 2019. I dette første vil vi sette fokus på møtet mellom kunsten og skolene. Vi har invitert tre ulike kunstnere til å snakke om sine erfaringer, og hvordan de ønsker å bidra i dagens skole; Kari Ramnefjell fra Teater Joker, Aud Marit Skarrebo Holmen og Sigrid Bjergan. Mathias Hilmar Iversen bidrar med siste nytt fra Kulturtanken og deres ønsker for DKS i 2019 og videre. Senterleder Marit Ulvund deler inspirasjon fra kunstprogram og prosjekt fra Seanses aktive og store internasjonale nettverk, og det blir tid til diskusjon og samtaler både i gruppe og plenum.

Treffet er gratis og lunsj er inkludert (reise og opphold dekkes ikke). Påmelding sendes til camilla.wiik@mrfylke.no 

Se programmet HER