ITAC4 i New York

SØK OG BLI MED TIL NEW YORK I SEPTEMBER
Meld deg på med bidrag (verksted, paper, kunst):
Frist fredag 9. mars 2018
Meld deg på som deltager: Frist mandag 30. april 2018

I 2012 arrangerte Seanse verdens første International Teaching Artist Conference i Oslo (ITAC1)! Den ble en stor suksess og ble fulltegnet allerede før søknadsfristen. Queensland University of Technology og Queensland Performing Arts Center arrangerte den andre i 2014 (ITAC2), og Creative Scotland den tredje i 2016 (ITAC3). Gjennom disse konferansene har Seanse fått være med å skape et spennende nettverk av kunstnere og kunstinstitusjoner i hele verden. Felles er at vi arbeider med kunst i kreative partnerskap med barnehager, skoler, sykehus fengsel, eldresenter og bedrifter; kort sagt KUNST I SAMFUNNET!

Lincoln Center Education, Carnegie Hall og Dreamyard Art Center arrangerer den kommende konferansen. ITAC4, som vil bli et variert møte med store kunstnere, institusjoner og kunstprogram i alle kunstformer! 

Følg med på ITAC4 sine nettsider for oppdateringer i program m.mITAC4

Mer informasjon om tidlegere ITAC-konferanser finner du ved å trykke på følgende linker:

ITAC1 i Oslo 2012
ITAC2 i Brisbane i 2014
ITAC3 i Edinburgh 2016