Kunstneropphold 2018

SØKNADSFRIST 1. MARS

Seanse – senter for kunstproduksjon lyser ut kunstneroppholdene for 2018. Det vil være mulig å søke om opphold i juni eller oktober. Vi tar imot søknader innenfor sjangrene scenekunst, musikk, visuell kunst, litteratur, film og kulturarv.

Seanse – senter for kunstproduksjon arbeider for å styrke kvalitet i kunst for barn og unge, og for utvikling av kunstprogram i barnehage, skole og andre samfunnsinstitusjoner. Siden 2004 har Seanse tatt imot over 190 produksjoner og 500 kunstnere på kunstneropphold. Ønsker du å delta på Seanses kunstneropphold i Volda for å utvikle din produksjon?

Vi tilbyr:
• Veiledning av mentorer med kunstnerisk og barnefaglig kompetanse
• Økonomisk støtte til reise og opphold
• Honorar under opphold
• Tilgang til utstyr (lys, lyd m.m.)
• Egne lokaler til arbeid, tilgjengelige hele døgnet

Vi tar imot prosjekter i alle stadier av utvikling, fra idé til post-produksjon. Mest vanlig er opphold på 1 uke, men i år tar vi imot noen prosjekt også til 2-ukers opphold. Seanse vil i tillegg ha fokus på å ta inn minimum 3 produksjoner med særlig fokus på Småkunst (0-6 år).

Samarbeidet med Høgskolen i Volda gir Seanse tilgang til ett av landets bredeste kompetansemiljø innen kunstfag, samt gode lokaler for kunstnerisk arbeid. Vi arrangerer møter med målgruppe og prøvefremvisninger der det er hensiktsmessig.

Om du vurderer å turnere i Den kulturelle skolesekken med din produksjon kan du lese mer om denne ordningen her: DKS

Søknadsskjema, prosjektbeskrivelse, budsjett, cv’er og andre vedlegg lastes opp og sendes inn via Google skjema.
Søknadsskjema finner du her: SØKNADSSKJEMA

NB! Du må være innlogget i Google/ha en Google-konto for å kunne laste opp vedlegg til søknaden.
Om du ikke har det fra før av kan du opprette en Google-konto her: GOOGLE KONTO

Velkommen som søker!

Spørsmål? Ta kontakt med Rita Slotterøy rita.slotteroy@hivolda.no (70075323)