Author Archives: Silje Grevsnes

KUNSTNERTREFF 2

DKS Møre og Romsdal og Seanse – senter for kunstproduksjon
ønsker velkommen til KUNSTNERTREFF 2; fredag 26 april kl. 10:00 – 16:00 på Mottaket i Ålesund.


Denne gangen handler det om å sette fokus på kunstneryrket og hvordan kunstnere kan etablere og vedlikeholde en kreativ bedrift eller enkeltpersonforetak. Kunstnertreff er også et møtested og sosial arena for kunnskapsutveksling mellom kunstnere.

Bidragsytere: Lisbeth Wathne Svinø, Monica Barrocco, Lena Nymark, Marit Akslen, Guandaline Sagliocco, Marit Nerås Krogsæter, Jarl Flaaten Bjørk, Karstein Solli, Silje Elise Grevsnes og Marit Ulvund.

Følg link for mer informasjon og meld deg på! Påmeldingsfrist er onsdag 24 april og arrangementet er gratis.
https://mrfylke.no/Kalender/(event)/1037027


Kunstnertreff 1, 23 januar 2019 – Kunstproduksjon i DKS

DKS Møre og Romsdal og Seanse – senter for kunstproduksjon ønsker velkommen til KUNSTNERTREFF 23 januar på Hotell Scandic Seilet i Molde.


DKS Møre og Romsdal og Seanse – senter for kunstproduksjon ønsker velkommen til KUNSTNERTREFF 23 januar på Hotell Scandic Seilet i Molde.

Gjennom dette Kunstnertreffet ønsker vi å skape et møtested og sosial arena for kunnskapsutveksling mellom kunstnere. Programmet er særlig rettet mot de som ønsker å arbeide i Den kulturelle skolesekken og andre samfunnsinstitusjoner.

Kultursekken har tatt initiativ og Seanse har fått ansvar for program til to kunstnertreff i Møre og Romsdal våren 2019. I dette første vil vi sette fokus på møtet mellom kunsten og skolene. Vi har invitert tre ulike kunstnere til å snakke om sine erfaringer, og hvordan de ønsker å bidra i dagens skole; Kari Ramnefjell fra Teater Joker, Aud Marit Skarrebo Holmen og Sigrid Bjergan. Mathias Hilmar Iversen bidrar med siste nytt fra Kulturtanken og deres ønsker for DKS i 2019 og videre. Senterleder Marit Ulvund deler inspirasjon fra kunstprogram og prosjekt fra Seanses aktive og store internasjonale nettverk, og det blir tid til diskusjon og samtaler både i gruppe og plenum.

Treffet er gratis og lunsj er inkludert (reise og opphold dekkes ikke). Påmelding sendes til camilla.wiik@mrfylke.no 

Se programmet HER